duminică, aprilie 12, 2009

Seriale. Episodul 2: Six Feet Under


Un alt serial genial este Six Feet Under. Culmea, un bun prieten mi-a spus ca 2 seriale care i-au fost recomandate si nu i-au placut au fost Dexter si Six Feet Under. Serialul este si a fost difuzat si la tv, sub denumirea de "Sub pamant SRL", pe HBO si Pro TV si Pro Cinema. Filmarile au durat intre 2001 si 2005, fiind format din 5 sezoane. Primele 3 sezoane au cat 13 episoade, ultimele doua avand doar cate 12. Pe scurt, filmul se focalizeaza asupra familiei Fisher si firma lor de pompe funebre. Toti membrii familei sunt un pic razna si au o personalitate aparte, numai bine de urmarit. Replicile sunt inteligente si iti vine sa mori de ras urmarind scene de la inmormantari. Mai multe detalii pe imdb.... Please do enjoy!

8 comentarii:

  1. pare totusi interesant! trebuie sa-mi fac neaparat o lista cu serialele la care ar trebui sa ma uit, dar uf, sunt atat de multe :)

    RăspundețiȘtergere
  2. deci alo alo...
    ai grije cum vorbesti de cel mai bun serial ever.
    l-ai vazut pe tot sau e in curs de?

    RăspundețiȘtergere
  3. pe tot si finalul m-a impresionat foarte tare. E singurul serial de pana acum pe care l-am vazut cap-coada si a avut un impact puternic asupra mea, mai ales prin tema tratata.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce zici de pushing daisies? sau nu l-ai vazut? eu acuma sunt in cautare de noi seriale geniale... Any idea?

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca am vazut doar primul episod dupa care am uitat de el. deci habar n-am cum e. mai, seriale geniale...:|...mie mi-a mai placut mad men si the wire. oricum, nimic din ce-am vazut n-a fost nici macar pe'aproape de SFU ca valoare.

    in schimb iti pot recomanda un catec d'ala de "muzica gen tiganeasca (a nu se confunda cu manele!)":

    http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=14300791

    RăspundețiȘtergere
  6. ah, alt serial care mi-a placut a fost brotherhood. dar deh, eu un tip, tu esti o tipa :P.

    wonderfalls ai incercat?:)

    RăspundețiȘtergere
  7. nu ma sperie nimic din ceea ce le-ar putea place baietilor :P cat timp nu e vorba de jocuri pe calculator gen wow sau mai stiu eu ce altceva (in schimb iubesc nfs) sau filme sf gen interstar galactica. n-am vazut nici wonderfalls, nici brotherhood, nici mad men, nici the wire...Sunt o incepatoare :)

    Ah, faina melodia,o ascult acum :D

    RăspundețiȘtergere

 
website counter