marți, iunie 23, 2009

Ioi!

E 1 noaptea, eu maine am bac, plm.

Da' vreau sa va zic altceva. M-am surprins azi cu un gand foarte amuzant. M-o chinuit mama si m-o pus sa probez o tona de haine ca sa vad cu ce ma imbrac maine la oral. Am innebunit. Are niste gusturi groaznice. Imi pare rau pentru ea, e foarte simpatica si draguta si o iubesc tare mult, dar are niste gusturi oribile de-a dreptul. Dupa ce am stat o ora cu ea si am ramas in sfarsit singura, am reusit sa-mi gasesc niste hainute chiar ok. Si mie una nu-mi place sa probez haine, doamne, de aia si urasc cumapraturile, ma enerveaza, ma plictiseste, mi se face cald si de obicei is hainele ba prea stramte, ba prea largi si biacks, ma enerveaza!

Asaaaaaaa, si terminsem cu asta si vroiam sa ma schimb in sfarsit in pijamale si am inceput sa ma gandesc la asta: "Slava Domnului ca am terminat, vai, ce urasc sa probez haine, slava domnului ca nu's fata, c-as innebu... Uh oh!" Si eram serioasa cand ma gandeam asta. Mi se pare tare dubios. Cum adica sa uit ca sunt fata?

Intre timp, cred ca o sa ma apuc sa-mi tai mana, pentru ca am facut o alergie la soare pe o mana si mor, ma mananca de crap, ma duc sa aduc un cutit sa tai bucata aia de piele, doar asa un pic,cat sa n-o mai simt. Hai v-am pupat, noapte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
website counter