miercuri, mai 20, 2009

Bustu' gol





Uite, Suzi, bust gol care ma impresioneaza mai tare decat al lui rdj. Matale ce zici? Recunosti personajul?

6 comentarii:

  1. Daca nu ma insel, dupa figura e JFK :)
    E schija si e cam mort, bai Christina, ce dracu... Mai bine Jack!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. hai ca nu-i schija...decat uratu ala de edward :)) (sper sa nu fiu linsata in urmatoarele 24 de ore). Stiu ca e cam mort fitzgeraldut :-< Acum te-ai prins si de unde mi-a venit ideea cu prima doamna a americii,nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da si nu, JFK era un tip complex cu o viata zbuciumata, multe dedesupturi si ca sa nu mai zic, sfirsit tragic, nevasta-sa era linga el! Alti presedinti sint pfuai uriti cu spume sau prosti si manipulati (nu ca JFK n-ar fi fost), ce se vede in poze este dramatizat si cosmetizat, ce e dedesupt nu cred ca e chiar foarte placut.

    Nu mai bine te incurci tu cu un vampir sau vircolac, linistit colo, frumos, atent, iti faci meseria te umpli de glorie fara conspiratii si razboaie?!
    Ma gindesc si io, e seara, dupa o zi de munca...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, ar fi naspa sa te plimbi intr-o zi fain frumos cu masina cu barbatu-tu langa tine si sa te trezesti deodata cu creierii lui in mana.

    Stiu, saracu traia cu dureri de spate infioratoare (boala genetica), mai avea si Addison's.Cica o mai insela pe Jackie si cu Marylin Monroe (exista zvonu ca ar exista o sex-tape cu ea facand un sex oral unui barbat care se presupune a fi jfk. Eh.

    Eh,nu stiu ce sa mai zic de vampirii si varcolacii astia. Macar as trece peste neplacerea de a dormi singura in fiecare noapte fara sa-i infrunt pe parinti. Iar ma apuc de visat aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  5. ei, ca sa vezi! de acasa ma lasa sa cometez. ptiu!!

    RăspundețiȘtergere

 
website counter