marți, mai 05, 2009

Profil criminal

Te-ai întrebat vreodată cum ai fi dacă ai fi un criminal? Ce fel de crime ai comite şi din ce motive? Caută-ţi zodia şi află-ţi profilul!

Berbec

Aflat sub semnul războinic al planetei marte, berbecul este impulsiv, agresiv, egoist. Acţionează din impuls, iar infracţiunile lui sunt comise fără premeditare. Cel mai probabil este să comită tâlhării, jafuri armate, dar şi crime din pasiune. Cei mai în vârstă, cu experienţă în "meserie", devin infractori plătiţi: recuperatori, asasini. Datorită impulsivităţii, face adesea greşeli din cauza cărora este prins repede.

Taur

Inteligent şi calculat, taurul se implică în infracţiuni care sunt greu de depistat şi dovedit. E foarte probabil să găseşti un taur care se ocupă cu spălare de bani, fraudă, evaziune fiscală şi alte infracţiuni economice. De obicei, lucrează singur, pentru că nu-i place să împartă cu nimeni nici secretele, nici câştigurile. Nu-i place violenţa şi nu răneşte pe nimeni dacă nu este absolută nevoie.

Gemeni

Mercur, planeta gemenilor, era zeul negustorilor, dar şi al hoţilor. Nu este de mirare că infractorii Gemeni sunt, în mare parte, escroci sau hoţi. Nu ia lucrurile în serios şi trăieşte cu impresia că nu face nimic rău. A fi hoţ este doar o meserie că oricare alta, pentru el. Nu-i place să rănească pe nimeni, urmăreşte doar câştigul. Gemenii comit fraude, escrocherii, furturi, înşelăciuni. Şi pentru că sunt pasionaţi de tehnologie, îi regăsim în postura de hackeri.

Rac

Niciodată nu ştii ce se ascunde în spatele măştii banale pe care o poartă Racul. Sunt cunoscuţi în special pentru crimele din pasiune pe care le comit cu foarte mare violenţă. Pot să ucidă de mai multe ori, orbiţi de furie, gelozie sau frustrare, apoi să lase urme pe corpul victimelor, ca semn distinctiv. Racul poate să fie criminal în serie, psihopat, sociopat. Oricum, este clar că ceva necurat se întâmplă în mintea lui.

Leul

Leul se implică în infracţiuni atunci când nu reuşeşte să se facă remarcat altfel. Nu se implică în infracţiuni minore, n-ai să-l vezi la furt prin mijloacele de transport. Trebuie să fie rege şi în lumea interlopă, aşa că va da întotdeauna lovituri mari, bine plănuite, de care aude toată ţara. Poate să fie foarte periculos. Îl regăsim în crimă organizată, de obicei fiind cel care dă ordine.

Fecioară

Fecioara îşi doreşte să câştige cât mai mult fără să muncească deloc dacă este posibil, dar îi este teamă de violenţă, durere fizică şi închisoare. Aşa că recurge la furturi din bancomate şi alte infracţiuni informatice. Dacă o întrebi cu ce se ocupă, răspunsul ei este simplu: hacker. Când mai prinde curaj sau devine cu adevărat disperată, Fecioara poate să treacă mai departe, la furturi din locuinţe. Dar, fiind o fricoasă, nu va acţiona niciodată singură.

Balanţă

Balanţa este politicianul aparent respectabil, modest, elegant, dar corupt până în măduva oaselor sau directorul implicat în activităţi caritabile, de fapt, un paravan pentru spălarea de bani. Pare un cetăţean responsabil şi un om fin, dar, de fapt, hainele ei scumpe şi vacanţele la Viena sunt plătite cu bani murdari. Deşi pare inofensivă, poate să devină foarte periculoasă când este vorba să-şi apere aparenţele. Întotdeauna are o armă ascunsă pe undeva.

Scorpion

Foarte temperamental, Scorpionul ucide din furie, gelozie sau răzbunare şi, pentru că e uşor sadic, constată că îi face şi plăcere. Aşa că decide să trăiască din asta. Îl regăsim în postura de criminal plătit, recuperator sau de mână dreaptă a vreunui interlop. Nu este capabil să conducă un grup, să facă planuri sau să ia singur decizii, aşa că toată viaţa va ucide la ordinele cuiva, pentru o anumită sumă de bani

Săgetător

Săgetătorul se pricepe de minune să mintă şi să manipuleze. Poate să fie escroc, hoţ, tâlhar şi nu răneşte pe nimeni atât timp cât poate obţine ceea ce îşi doreşte fără violenţă. Este şiret şi greu de prins. Poate avea comportament de justiţiar, caută să facă dreptate dând câte ceva din prada lui celor care au nevoie. De fapt, nu o face pentru ceilalţi, ci pentru el însuşi, dar îşi caută pretexte pentru infracţiunile pe care le comite.

Capricorn

Deşi adesea este un cap al crimei organizate şi are pe lângă el un Scorpion gata să omoare la ordin, preferă să comită el însuşi anumite infracţiuni, doar din plăcere. Este mai sadic decât Scorpionul, mai calculat decât Taurul şi mai ambiţios decât toţi la un loc, ceea ce îl face periculos şi greu de prins. Orice Capricon are o parte întunecată, gata să iasă la iveală. Dacă nu se ocupă cu crimă organizată, este criminal în serie.

Vărsător

Vărsătorul este un manipulator fără pereche. Nu îi place să-şi murdărească mâinile, dar nici munca cinstită nu prea îl atrage. Se ocupă cu furturi, înşelătorii, escrocherii, infracţiuni informatice. Când devine violent, o face doar din răzbunare. În rest, preferă să "lucreze" curat, din spatele unui computer sau minte şi manipulează cu zâmbetul pe buze. Principalele lui ţinte sunt batranicile bogate care îl consideră cea mai drăguţă persoană din lume şi îi dau pe mână toate averea.

Peşti

Peştele activează cel mai adesea în industria drogurilor. Nu o face pentru bani, ci pentru produsul în sine. Îl găsim ca şef de grupare, cu zeci de oameni în subordine sau ca traficant mărunt, care ademeneşte tinerii la colţ de stradă. E gata să facă orice, atâta timp cât stă aproape de droguri. Admiră şi respectă criminalii violenţi, dar nu poate să fie ca ei.

6 comentarii:

  1. vrei sa ucid pe cineva :D :))))) !!!!??

    RăspundețiȘtergere
  2. nu, multumesc frumos, sunt destul de psihopata incat sa ucid singura pe cine vreau :D

    RăspundețiȘtergere
  3. cred k in fiekre dintre noi se afla un mic infractor.important e sa ramana la stadiu de zigot

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar daca sunt in stadiul de zigot, asta nu inseamna ca nu exista...si daca incep sa creasca astfel de porniri in noi,ce ne facem? :P

    RăspundețiȘtergere
  5. oh, my lord, thou shall have empathy!

    RăspundețiȘtergere

 
website counter