marți, februarie 10, 2009

Cum slăbim?

Am stat eu aşa şi m-am gândit şi mi-am dat seama că ar fi cazul să mai slăbesc. Nu neapărat foarte mult, dar minus o burtică ar fi grozav.

Am văzut la teveu mai de curând (adică acu vreo lună probabil, la ritmul în care mă uit eu la teveu) un nene foarte agitat la o emisiune, care povestea despre diete şi alimentaţie. El zicea că o alimentaţie sănătoasă e aia care conţine numai fructe şi legume. Eventual şi apă, să nu mori deshidratat. Şi că exerciţiile cardio sunt mână lu' satana, că de ce să ne punem noi inima să lucreze mai mult?! Până la urmă m-am plictisit/enervat şi-am schimbat programul.

Ei bine, motivată de faptul că foarte marea majoritate a colegelor mele de clasă sunt slabe, de recenta scădere în greutate a prietenei mele cele mai bune, a noii prietene a fostului meu prieten şi de potenţialul pe care îl simt pe sub straturile de şunculiţă, m-am hotărât să mă pun pe slăbit.

N-am adoptat o dietă bazată numai pe fructe şi legume sau numai pe carbohidraţi sau bla bla bla. Pur şi simplu o dietă sănătoasă şi cumpătată,cu mai multe fructe, mai puţine dulciuri, mai puţină mâncare în general, pentru că nu cred în miracolele dietelor. Cea mai importantă "regulă" a slăbitului mi se pare sportul. Poţi să ţii zeci de mii de diete, dacă nu faci sport, apăi fix p*la... Aşa e cel mai sănătos şi bine. Eu asta fac. Nu mă rup în două cu sportul, deşi dacă aş vrea să văd rezultate rapide (adică aşa cum vreau), ar trebui să fiu toată ziua într-un sport continuu. Însă nu mă grăbesc deocamdată nicăieri şi aştept să văd ce se întâmplă...
Sper totuşi să se vadă de curând pătrăţelele pe care eu le am secret sub stratul de grăsime :))

P..: Acest post este mult pentru a nu-mi pierde pe drum, -a întâmplat aşa. Acum sincer vreau o apuc pe cea aşa -o ...

2 comentarii:

  1. domnu', sa-ti zic niste trebsuoare:
    1.esti un nene rau ca nu ma sustii
    2.oricum ar fi, cu fara burtica, sunt o draguta si jumate ;)
    3.sa nu mai zici niciodata niciodata :P

    RăspundețiȘtergere

 
website counter